Nieuws

nieuwsbriefSchrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Transfershop.eu en ontvang nieuws en informatie over nieuwe producten en aanbiedingen!
Klik hier om u in te schrijven!
Wilt u er zeker van zijn dat u onze email ontvangt? Registreer dan info@transfershop.eu als veilige afzender in uw spamfilter.

 

Onze aanbiedingen nu ook op Facebook op de pagina van Textielgroothandel

Facebook Textielgroothandel Textielgroothandel

Helaas blijkt veel automatisch verstuurde email, dus ook onze nieuwsbrief, in de spamfilters terecht te komen. Hierdoor kunnen wij veel mensen niet bereiken, terwijl die zich wel ingeschreven hebben. Om die reden zullen wij minder vaak een nieuwsbrief versturen en ons nieuws en de aanbiedingen vaker via de Facebook pagina verspreiden.

 

Showroom
Onze showroom aan de Zoom 6 B kan alleen op afspraak bezocht worden. Hier vindt u vooral onze voorraadartikelen. Bestellingen kunnen alleen meegenomen worden indien deze vooraf geplaatst en betaald zijn.
Hebt u specifieke vragen? Geeft u dit dan vooraf aan. Wij zorgen dan dat er iemand is die uw vragen kan beantwoorden.

 

Plot, druk & printservice
Het is niet voor elk bedrijf weggelegd om zelf te plotten, transfers te drukken, of transfers te printen. Vaak omdat de kennis niet in huis is of omdat het aanschaffen van de benodigde apparatuur niet rendabel is. Voor deze bedrijven bieden wij de plot, druk & printservice.

Voor deze diensten werken wij niet met standaard prijzen, maar maken wij een prijsopgave op maat. U kunt uw verzoek om een prijsopgave mailen naar info@t-shirtgroothandel.nl. Om een prijs te kunnen berekenen hebben wij een logo van de beste kwaliteit nodig (bij voorkeur een vectorbestand), willen wij de gewenste afmeting en het gewenste aantal weten en op welk materiaal het gedrukt moet worden. U ontvangt van ons een vrijblijvende prijsopgave. Pas na akkoord en betaling van uw bestelling wordt de productie gepland en gestart.